Aveti probleme cu usa sau sistemul de inchidere? Solutia o gasiti la noi

Aveti probleme cu usa sau sistemul de inchidere? Solutia o gasiti la noi

Postat de:
Aveti probleme cu usa sau sistemul de inchidere? Solutia o gasiti la noi

NAVIGROUP este o firma formata din lacatuși profesionisti ce isi ofera serviciile in Bucuresti si zonele invecinate, specializati in deblocari usi imobile.

Oferim solutii de lacatuserie pentru proprietatți comerciale sși private, precum sși servicii de lacatusșerie auto, cum ar fi deblocarea de urgenta a usii masinii, inlocuirea cheii, pierduta sau deteriorata.

Va oferim toate Serviciile de lacatuserie de care veți avea vreodata nevoie !

Serviciile de deblocare pot include: deblocarea de urgenta a vehiculelor, deblocarea usilor, inlocuirea cheilor pierdute sau deteriorate, plus multe alte servicii.

Tehnicienii nostri, beneficiaza de instruire profesionala, sunt dotati cu echipament modern si sunt disponibili pentru a finaliza serviciile de lacatuserie ce va sunt necesare.

Lacatusii firmei NAVIGROUP, va ofera cel mai profesionist serviciu,
de cea mai buna calitate, la tarife rezonabile.

Suntem obisnuiti sa ne tratam clientii ca pe propria familie.

DEBLOCARILE SE VOR FACE IN SISTEM DE URGENTA ,FARA SA VA STRICAM USA CI DOAR IN CEL MAI RAU CAZ CILINDRUL (BUTUCUL) CARE SE POATE INLOCUI CONTRA COST CU PRODUSE OFERITE DE FIRMA NOASTRA (ACESTEA BENEFICIEAZA DE GARANTIE) .

Solicitantii trebuie sa faca dovada legala a detinerii spatiului respectiv, orice solicitari nefondate pentru deblocari usi, ducand automat la refuzarea comenzii.

Scroll